reede, 23. september 2016

R 17.10.2014 Rinjani – Gili Trawagan

Hommikul kell 6 äratus, sööme, pildistame ahve, pakikandjad panevad laagri kokku ja alustame matka viimast lõiku. Mingist hetkest tunnen ennast kindlamalt ja liigun alla pooljoostes, see Adile meeldib, aina kiidab mind, eks tahab ka varakult koju jõuda.





Mingilt maalt on taas vastas jeebid, sõidame villasse, väga nadides tingimustes saame end pesta. Jätame jootraha nii Adile kui pakikandjatele. Laseme end ära viia sadamasse, et edasi suunduda puhkusele Gili saartele J.
Meid viiakse kuskile kohalikku sadamasse, kellegi sugulase või tuttava juurde, kes väikese kiirpaadiga meid Gilile peaks toimetama. Sõit on vägev, väike paat ja suured lained, vett pritsib ja meid pillutab mõnusalt ühest pingi otsast teise. Ma hoian Margusest kinni, arvatavasti on homme ta kintsud sinikaid täis J.


Gili Trawagan –tõeline turismi, puhkuse ja peo saar. Ööbimiskohtade otsingule lähevad taas Siim ja Ele-Riin, aga sel korral vaadatakse naiste ja meeste ööbimist eraldi. Leitaksegi mõlemale sobilikud kohad ja õnneks oleme üksteisest paariminutilise jalutuskäigu kaugusel.







Meie ööbimiskoha kõrval on pidu, lööme tantsu. Vahepeal käime šhoppamas, poisid aitavad Ele-Riinulu kleite valida, lisaks ühele prantsuse tüdrukule annavad soovitusi J, kelle poisile väga ei meeldi, et tüdruk eesti poisse rohkem usaldab kui teda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar