reede, 23. september 2016

L 18.10.2014 Gili Trawagan

Hakkame ennast vaiksel puhkuse rütmi viia, suudame magada kella 9-ni. Poisid teevad täna hommikujooksu, me peseme pesu, poiste juures puuviljade söömine. Jalutame randa, mis jääb paremat kätt – päike, korallid, lained, vees saab käia ainult plätudega.



Jalutame hotelli tagasi, teeme väikse puhkuse ja poodidesse. Taas suudame üksteisest mööda rääkida ja poisid peavad meid vales kohas ootama, õnneks võtavad nad seda juba huumoriga ja suurt draamat ei tekita. Tänase päeva lõpuks saavad kõik endale uued päikeseprillid. Kleidipoes juba küsitakse, et kust te pärit olete – iga päev käime poes ja ostame J.


Täna shoppavad ka poisid. Asjad, mis nad välja valivad pole Ele-Riinu arvates just kõige parem valik ja valib neile ise, poisid jäävad rahule. Nii see siin käib, poisid valivad meile kleite ja Ele-Riin aitab õige  valiku tegemisel poisse J.
Õhtuks muutub keskplats suureks toidulaadaks. Sööme kala, tugevalt maitsestatud, juurde kulub päris palju jooki. Lisaks söögile saab siin saarel ka kõike võimalike psühhotroopsed aineid. Poisid teevad katse, 10 minuti jooksul  neli erinevat pakkujat.

Meie kõrval baaris on taas vali muusika, aga täna rahvast eriti pole ja jalutame edasi randa, kus on õhtuks üles pandud suur välikino. Piilume ekraanile kaugemalt paadiäime pesussillalt ja laseme endasse fiilingu – nüüd on meil puhkus J. Mul on uni, Ele-Riinul on külm ja meie läheme magama. Poisid leiavad öösel kella kolmeni tegevust, aga mis nad täpselt tegid, seda nad meiega jagada ei taha, ainus mis teada seime, et käisid reggei peol.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar