laupäev, 17. september 2016

L 04.10.2014 Singapur

Ärkame 9 paiku kui kõik toakaaslased on läinud, meie boksis on lisaks meile veel 4 inimest. Enne hommikusööki dušši all käimine, kuigi Margus arvab, et nii tihti polegi mõtet pesta, sest kohe oleme jälle higised J. Marguse tervis on juba parem, aga nüüd on Ele-Riinul kurk haigeks jäänud.
Hommikusöögiks valmistan mune ja teised toovad lauda kohv, saia ja puuviljad. Lobiseme ja arutame eile öist pidu, Ele-Riin magas ja teda ei häirinud midagi, Margus magas ja kuulas head muusikat, mina Siimuga ootasime millal möll lõpeb, et saaks magama jääda. Väljas läheb pimedamaks ja küsin Marguse käest, kas vihma lõhna tunned, aga ta oli vale inimene kelle käest küsida. Veidi haige inimese vastus oli, „ma ei tunne juba mitmendat päeva midagi“. Ja siis see tohutu vihmasadu hakkabki, jämedad vihmanöörid tulevad taevast alla ja müristab. Kuna kuskile minna sellise ilmaga ei saa, siis veedame aega kaarte mängides.



Siim on täielik tüdrukute magnet, eile ei lasknud baaritädi teda kuidagi minema, tahtis aina lobiseda. Täna püüab hosteli trepil üks tütarlaps ta kinni, kes hakkab koju minema ja ei taha vedelikke tagasi vedad ja annab Siimule ühe pudeli, millel peale kirjutatud antiseptic. Jutt oli pudeli juurde  ilus, et pere andis kaasa, et kõhuhädasid ennetada ja ravida. Me nii tänulikud, et vanakesele väike lisa ja täname teda väikse EST lipu ja Kalevi kommidega. Aga kui me seda jooki maitsesime, siis saime juba lõhnast aru, miks ta sellest lahti tahtis saada, see oli ikka julm jook, ilmselgelt väga kange ja mis sinna kõik sisse pandud ei suutnudki tuvastada, aga minema ka ei julgenud visata, äkki läheb vaja. Kõik me profülaktika mõttes võtsime lonksu, Ele-Riinut tuli natuke sundida oma kurku ravima :), aga ellu jäime!


Vihm jääb järgi ja jalutame linna, kõigepealt Aasia Tsivilisatsiooni Muuseumisse, siis Hiinalinna ja šhoppama ja sööma. Söögikohas võetakse tellimine, nii et midagi üles ei kirjutata, jõuame arutada WOU nii jätabki inimene kõik meelde, aga ei juba jooksis menüüga täpsustamiseks tagasi ja kui lõpuks valed toidud lauda tuuakse läheb Ele-Riin täiesti endast välja. Pidime teda kui endist ettekandjat ja klienditeenindajat kolmekesi rahustama ja tagasi hoidma, et mitte suurt tüli üles tõmmata. Eks see selline aasialik veidi saamatu, koordineerimata, organiseerimata ja rahulik teenindamine on talle uus, las laps õpib elu ja maailma tundma :).






Päeva laused:
-          Kui õlle on sama kallis kui kleit, siis on jama siin riigis – Margus
-      Käisite poes, kus oli 10 000 kleiti, aga ei leidnud sobilikku – Siim (kogu selle aja Siim ja Margus ootasid kannatlikult ja andsid erapooletut tagasisidet :).


Night safari. Loomaaia jaoks võiks terve päeva võtta, ainult öötuur jääb väheseks!




Siim kiidab SNG transpordisüsteemi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar