teisipäev, 27. september 2016

Kambodža P 22.11.2015

Seekord reisin oma kalli sõbranna Anneliga. Piletid said ostetud juba ammu, korralik kodutöö Kamodža kohta igasugu erinevatel põhjustel puudulik. Ainus, mis enne minekut sai tehtud, oli trip.ee-s konsulteerimine sihtkohas elava eestlase Jimiga, kes suurima heameelega aitas ning nõustas.
Esimest korda elus läksin reisile käsipagasiga. Teades, kuidas mul on komme igaks juhuks asju  ja riideid kaasa pakkida, oli väikese seljakotiga minek suureks väljakutseks.
Riiete pakkime on ikka ja jälle keeruline, kui Eestis on just maha sadanud kaunis lumevaip ja kohas, kuhu sa reisid on üle 30 kraadi sooja J.

Kuna lend läheb esmaspäeva varahommikul, siis õhtul sõidan Tallinnasse, et ööbida Annely juures. Piletite check-in tehes tuleb ilmsiks väike jama, minelt minu pass ei ole peale reisi kehtiv 6 kuud. Alguses ei saanud aru, miks ei lase checkimist kinnitada kui ilmud punane kiri probleem on passis. Ma veel räägin Annelile, et valeta passi kehtivust paar päeva, kes see ikka kontrollib, aga seis on muutusteta ning läpuks sõrmed appi võttes saame aru, et terve kuu on puudu, mitte paar päeva. Salvestada lasi alles siis kui valetsime mu passi kuu aega kauem kehtivaks. Sellise ebameeldiva teadmisega lähen magama, aga korralikku und ei tulegi, sest erinevad mõtted seoses passiga pressivad pähe. Jääb vaid looda, et kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar