neljapäev, 29. september 2016

K 02.12.2015 Sihanoukville

Lõpuks hakkame puhkusele pihta saama, vaevata magame kella 11-ni J, sööme oma puuviljad ja randa. Vesi on siis pehme ja soolane, seega kannab hästi. Käime Raiko baarist läbi, aga seal on vaikne.


Õhtul välja sööma ja paneme vahelduseks kleidid selga ja koha hakkab komplimente tulema J. Läheme Beach Roadist läbi, kus Taavi (koha omanik) on just planeerinud ühe eesti paariga kuskile kohaliku kohta õhtustama minna ja kui meid kaasa kutsutakse oleme koheselt nõus. Kuna see on keskusest veidikene eemal, siis läheme sinna Taavi rolleri ja tuk-tukiga. Taavi, kes on siin juba aastaid äri ajanud ja pool aastast elabki Kambodžas võtab toidu tellimise sujuvalt enda peale. Tellitud saab riis, erinevad mereannid ja kohalik õlu. Kõik oli väga maitsev ja vägagi taskukohane kui mitte öelda isegi odav. Lobiseme pikalt ja edasi sõidame Taavi hotelli, teeme veel ühed joogid ning räägime kuni baari sulgemiseni J. Eestlastele, kes Taavi juures pikemalt peatuvad korraldab ta ka mõnusaid väljasõite tutvustamaks rohkem siinset elu ja kui muidu on toa hind 35 usd, siis eestlanes saab ikka 28-ga. Teenindajad vastuvõtus on välja koolitatud, kui näevad Eesti passi, siis kutsuvad kellegi omanikest, Taavil on alati hea meel kaasmaalasi võõrustada!



Tundub, et igal pool on ainult ausad inimesed, sest äri käib aga müüad magavad. Ei ole märganud, et keegi kasutaks pahatahtlikult ära nende väsimushetke.

Jalutame ka randa, pidu käib, tulekeerutajad pakuvad taas kena etteaste. Kohtame tuttavat ameeriklast, aga kuna ta on veidi rohkem joogine, räägib juttu ja sööb samal ajal ja riisiterad lendavad suust, siis ei tahtnud eriti kauaks tema seltsi jääda. Tutvust tuleb sobitama ka purjus leedukas, tegelikult pole rahvusel vahet, kui inimene  on üle keskmise purjus siis kainele inimesele on ta ebameeldiv.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar