reede, 23. september 2016

E 20.10.2014 Gili Trawagan

Oleme mõnusalt välja puhanud, teen hommikuse poole tunnise võimlemise ja energiat on ülegi, läheks jooksma. Panen riidesse ja poisid ongi kohal. Mul oli küll väike lootus, et saan üksi jooksma minna, siis ei pea poisid minu pärast tempot joostes alla laskma, aga koos on ikka toredam J. Ühe otsa jookseme koos, enne tagasiteed vajan väikest puhkust ja palun poistel mind mitte oodata, jooksen veidi hiljem järgi. Kell on üheks ja väljas on palav, palav, palav.
Fenomen – poisid jõuavad asjadega poole kiiremini valmis ja see, et me kogu aeg midagi teeme, aga ikka valmis ei jõua, sellega nad harjuvad vaevaliselt.
Päikesevõtt korallrannal. Tutvume inglastega, kelle poeg homme siin rannal abiellub.
Margus käib veidi kaugemal snorgeldamas. Põhi on hästi koralline, lainete murdumise kohal tõmbab laine teda veidi kaasa ja saab veidi vigastada, õnneks midagi tõsist.
Tasakaalu harjutus surfaritele, Margus ja Siim juba genereerivad, kuidas kodus selle koormarihmaga järgi teha.


TAHAN KOHVI, kuna pole pikalt kohvi joonud, siis arvan, et need on võõrutusnähud, mille tagajärjel mul pea valutab.
Siimuga tehakse rannas pilti – sa näed nii kena välja, kas saaks sind oma tüdrukuga pildi peale.
Lisaks peavalule on ka kõht lahti, võtan tass kohvi ja kõhurohu. Enesetunne läheb paremaks ja rendime meie ööbimiskohast rattad, et saarele ring peale teha. Saare parempoolne külg on ilusaid ja suursuguseid villasid ja hotelle täis. Hotellid basseinidega, kuna rand ujumisvõimalust ei paku. Rahvast üldiselt vähe, tõenäoliselt need, kes teavad seda saare külge ja soovivadki suuremat vaikust ja rahu. Tegelikult on seal liikumiseks kehv liivane tee, jalgrattaid peame enamuse ajast käekõrval lükkama. Arutame omakeskis, et tuleks investeerida teedesse ja elu keeks siin, sest saar on ise ju väike, saab liikuda jalgsi, rattaga ja hobuvankriga. Siin kandis leiab ka hipikommuune.








Ilm tänaseks sõiduks on suurepärane, soe aga pilves. Päikeseloojang terassile kogunev suur hulk rahvast, aga meil ei vea, sest pilved varjavad kogu ilu ära.




Õhtusöögiks võtame 0,5m pizza. Oleme harjunud, et pizzad on ümmargused, siin aga ristkülik. Algul on tunne, et sellest küll neli inimest kõhtu täis ei saa, aga kuna serveeriti koos suupistetega, siis sai parasjagu. Õhtul uurime saarelt ära saamise võimalusi ja hindasid. Kogume infot, et homme seilata kõrval saarele Gili Menole.

Minul kehva olla ja lähen hotelli tagasi, teised veel turule. Lisaks päeval võetud 5 tabletile võtan 3 lisaks. Öö möödub enamvähem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar